Festival Trnkobraní oznamuje kompletní line-up s kapelami Kryštof, Chinaski nebo Škwor a dalšími interprety

Volný čas, Hudba

Kompletní line-up letošního 52. ročníku oznamuje hudebně-švestkový festival Vizovické Trnkobraní, který se koná v pátek a sobotu 16. a 17. srpna v areálu likérky Rudolf Jelínek ve Vizovicích nedaleko Zlína. Návštěvníci se mohou těšit na kapely Kryštof, Chinaski nebo Škwor, ale také No Name, Mirai, Annu K. a další interprety a kapely. Chybět nebude stand-up vystoupení Komiků s.r.o. v čele s Lukášem Pavláskem a Milošem Knorem, tradiční soutěž v pojídání knedlíků budou letos moderovat Láďa Hruška a Michal Kavalčík.

 

Fanoušci na Trnkobraní dále uvidí na dvou stageích koncerty Horkýže Slíže, Lenny, Michala Hrůzy, Vypsané fixy nebo Visacího zámku a dalších skupin a interpretů. Program nabídne i tradiční hvězdy, jako jsou Fleret a Kosovci. V oficiálním programu Trnkobraní vystoupí i lokální kapela Echo, která vyhrála facebookovou talentovou soutěž Zahraj si s kapelou na Trnkobraní. Součástí festivalu bude i oblíbená soutěž v pojídání švestkových knedlíků otevřená široké veřejnosti. Ta letos proběhne v sobotu od 13 do 14.30 hodin na hlavním pódiu a moderovat ji budou Michal Kavalčík a Láďa Hruška. Do pojídání švestkových knedlíků se opět zapojí i vystupující kapely, které mají vlastní soutěž probíhající po celou dobu festivalu. V předchozích dvou letech v soutěži hudebních jedlíků s přehledem zvítězila skupina Visací zámek.

 

Ve festivalovém areálu bude možné ochutnat ovocné knedlíky vyráběné z různých druhů ovoce, ze kterých likérka Rudolf Jelínek pálí své destiláty, nebo navštívit v rámci speciálních exkurzí palírnu či muzeum slivovice. Sobotní doprovodný program Trnkobraní nabídne projekce filmů, jako je Hřebejkovo Pupendo či Pelíšky, Dědictví aneb Kurvahošigutntág Věry Chytilové a Dědictví aneb Kurva se neříká Roberta Sedláčka. Pro děti bude připravena filmová pohádka Kovář z Podlesí. Všechny filmy spojuje osoba herce a vizovického rodáka Bolka Polívky, který letos slaví sedmdesátiny. Od festivalového ruchu si bude možné v sobotu odpočinout také u stand-up vystoupení Komiků s.r.o.s Lukášem Pavláskem, Milošem Knorem, Tigran Hovakian a Lucií Macháčkovou. Nejmenší návštěvníci se zase zabaví u mini discaDádou Patrasovou, loutkového divadla s Pohádkami od Lenky a dalších představení. Dětský doprovodný program pod vedením DDM Zvonek Vizovice nabídne taneční a výtvarné dílny či soutěže o ceny.

 

Trnkobraní pro návštěvníky chystá i letos vysoký komfort, v prostoru před festivalovým areálem bude k dispozici prodejna potravin. Ubytovat se bude možné opět v placeném VIP kempu, bezpečném, oploceném, hlídaném a osvětleném prostoru s nonstop recepcí a úschovnou, možností dobití telefonů, sprchami s teplou vodou, umývárnami a sociálním zařízením s pravidelným úklidovým servisem, nebo ve stanovém městečku zdarma.

 

Vstupenky na Trnkobraní lze ještě do 28. června zakoupit za sníženou cenu na oba dny za 940 korun, 1200 s VIP kempem, 490 na pátek, 560 na sobotu a VIP kemp na dva dny za 400 korun, další vlna zlevněných vstupenek se chystá do dne před akcí. Na místě bude permanentka stát 1090 korun, s VIP kempem 1400 korun, páteční vstup 590 korun, sobotní 650 korun a VIP kemp na dva dny 500 korun. Připraveny jsou slevy pro děti různých věkových kategorií, seniory a ZTP/P. Vstupenky lze koupit na http://www.vizovicketrnkobrani.cz/vstupenky/ Více na www.trnkobrani.cz

 

Interpreti na letošním 52. Vizovickém Trnkobraní: Mirai, Vypsaná fixa, Kryštof, Horkýže Slíže, Th!s, Partystars, Visací zámek, UDG, Gazdina roba, Lenny, Michal Hrůza, Anna K., No Name, Chinaski, Škwor, ATMO music, Voxel, Sebastin, Argema, Bohemia Metal Rhapsody, Fleret, Kosovci

 

 

Line-up letošního Trnkobraní:

Pátek 16. 8.

Starobrno stage

17:00     Mirai

19:00     Vypsaná fixa

21:00     Kryštof

23:15     Horkýže Slíže

 

Rudolf Jelínek stage

16:00     Th!s

18:00     Partystars

20:00     Visací zámek

22:15     UDG

00:15     Gazdina roba

 

Sobota 17. 8.

Starobrno stage

11:00    Echo

12:00    Lenny

15:00    Michal Hrůza

17:00    Anna K.

19:00    No Name

21:00    Chinaski

23:15    Škwor

 

Rudolf Jelínek stage

13:00     ATMO music

14:30     Voxel

16:00     Sebastian

18:00     Argema

20:00     Bohemia Metal Rhapsody

22:15     Fleret

00:15     Kosovci

 

 









Termíny