LEGENDÁRNÍ SKUPINA OMEGA Rhapsody Band ve Zlíně

Hudba

LEGENDÁRNÍ SKUPINA OMEGA SE JIŽ PŘÍŠTÍ MĚSÍC PŘEDSTAVÍ VE ZLÍNĚ S NOVÝM PROGRAMEM

 

 

 

Maďarská skupina Omega, která spolu s Locomotiv GT, patřila v 70.letech k nejvýraznějším představitelům progresivního rocku, se už koncem dubna vrátí do Prahy a den poté se představí ve Zlíně.

 

 

OMEGA + Symfonický orchestr Martinna Luthera Univezity z Halle / Wittenbergu ! Toto spojení legendární maďarské skupiny se symfonickým orchestrem slibuje fascinující hudební zážitek...NAPOSLEDY V ČR !

 

 

Omega Rhapsody Band, kterou tvoří László Benkő, János Kóbor, Ferenc Debreczeni, Zsolt Gömöry, Tamás Szekeres a Katy Zee, bude opět doprovázena Symfonickým orchestrem Martina Luthera z University Halle-Wittenberg a uvede jednoho speciálního hosta, kterého odtajní až na koncertě.

 

 

 

kde: SPORTOVNÍ HALA EURONICS, U Zimního stadionu 4286, Zlín

kdy: 26. dubna od 20:00

 

 

OMEGA

Skupinu Omega založil v roce 1962 klávesista László Benkő a kytarista a zpěvák  János Kóbor.

 

 

Po několika personálním změnách se sestava ustálila v roce 1971 v obsazení János Kóbor, György Molnár, Lászlo Benkő, Tamás Mihály a Ferenc Debreceni, ve kterém působila přes 30 let.

 

 

Za svoji kariéru vydala Omega včetně koncertních nahrávek na tři desítky desek.

 

 

Spolupráci se symfonickým orchestrem na albu Rhapsody, které vyšlo v roce 2010, zahájila kapela u příležitostí 50.výročí jejího vzniku. Úspěch alba a následně i stejnojmenného turné daly vzniknout poračování Rhapsody v podobě desek Symphony a Oratorium.

 

 

Vstupenky na koncert jsou k zakoupení v cíti Ticketportal.

 

 

 









Termíny