„DEN PRO ZDRAVÍ S SF A ZP MV ČR“

Volný čas, Sport

SENIOR FITNES O.S. A ZDRAVOTNÍ POJIŠŤOVNA MINISTERSTVA  VNITRA ČR VÁS ZVOU NA AKCI:

 

 

    „DEN PRO ZDRAVÍ S SF A ZP MV ČR“

     ( ..zdraví nejen pro seniory – vyhrává každý kdo přijde )

 

 

Kdy: středa 23. 4. 2014 od 9,00 v areálu softbalového a baseballového hřiště SABAT Troja – www.sabat.cz

 

 

Cíl: Navazujeme na úspěšné akce "Nordic Walking za krásami Prahy", které rozšiřujeme o další pohybové, zdravotní a duševní aktivity.

 

 

Kdo: zúčastnit se může každý bez ohledu na věk včetně dětí

 

 

Doprava: hřiště je v sousedství tramvajového mostu v Troji přímo u Vltavy. Spojení: metrem C na Nádraží Holešovice a pak autobusem 112 nebo X17 zastávka Povltavská a pak 50 m přímo přes koleje a jste u areálu. Autem od mostu Barikádníků ulicí Povltavská rovně přes koleje a do leva do areálu. Parkování není problém.

 

 

Pohybové aktivity: ukázková hodina zdrav. cvičení, petangue, seznámení se softballem a baseballem, pochod NW (viz mapka), koloběžky, cyklovýlet okolo Vltavy (kolo vlastní), představení projektu "dobití Sněžky" a další aktivity.

 

 

Zdravotní aktivity: bezplatné vyšetření zraku, sluchu, srdeční zátěžový test, zdravotní mýdla Rubens, zdravotní kosmetika TianDe, ukázka první pomoci a další.

 

 

Program: prezentace od 9,00 u budovy klubu SABAT. Každý účastník dostane Kartu zdraví, se kterou obejde co nejvíce stanovišť a po jejím vyplnění a potvrzení z jednotlivých stanovišť si v cíli vyzvedne dárky od partnerů.

 

 

Zázemí: v areálu jsou zajištěny toalety a šatny pro převlečení.

 

 

Občerstvení: v klubovně oddílu je bufet, který nabídne jak pití tak i některá jednodušší jídla. Pitný režim je zajištěn firmou VEOLIA.

 

 

Partneři: Magistrát hl.m.P aměstské části Praha 5, Praha 6, Praha 7 a Trója, Veolia, Nadace konta Bariery, DAM s.r.o., KD Mlejn, Sue Ryder, oční klinika Gemini, Lerco- sport, Mýdlárna Rubens, kosmetika TianDe, ISL, Balancestep

 

  • email: seniorfitnes@seznam.cz    
  • web: www.seniorfitnes.cz 
  • přihláška: http://www.zpmvcr.cz/pojistenci/jak-se-stat-pojistencem/prihlaska/

 

 

 

 









Termíny