Gastronomický večer

Výstava, Volný čas, Turistika, Kurzy, vzdělání, konference

Zážitková gastronomie Gastronomický večer  Již tradiční akce zážitkové gastronomie, kterou pořádá Alan Remeš a klub karlovarských šéfkuchařů Chef de Chef club. 

 

Řízená degustace pořádaná jako slavnostní večeře s pětichodovým menu a kvalitními víny. Menu Rozloučení s paní Zimou 

Carpaccio z mušlí Svatého Jakuba s kapkami bylinkového oleje a kouskem světlého citronového chleba

Rulandské bílé 2011, pozdní sběr

 Silná kuřecí smetana s restovanou zeleninkou

Chardonnay 2011, pozdní sběr

Medailonek pečené vepřové panenské svíčkové na puré z černého kořene

Rasteau "Tradition" Ortas

Filátko z norského lososa pečené pod zelenou krustou, servírované na podkladu z brambůrek Grenailess a glazované cibule

Rulandské šedé 2012, výběr z hroznů

Svařené víno, tak trochu jinak

V případě potřeby Vám můžeme zajistit ubytování.





Účinkují

Cena za osobu 1150Kč.
Sleva při prodeji:
od 4 vstupenek 10%
od 6 vstupenek 15%
od 8 vstupenek 20%





Termíny