AXE INSTINCT BEACH POINT TOUR

Volný čas, Sport

Rozjeďte léto a nadcházející prázdniny jedinečnou plážovou party !

 

Zveme Vás na slavnostní zahájení projektu Axe Instinct Beach Point Tour pro léto 2009, které proběhne ve čtvrtek 2.7. 09 od 15:00 na Smíchovské pláži ( Hořejší nábřeží, Praha 5, Smíchov ) !

 

Připraven je pro Vás našlapaný Axe Instinct program, který nabídne všem bez rozdílu věku výtečnou zábavu. Zúčastnit se můžete nejrůznějších plážových her a soutěží o Axe ceny. K dispozici budou i projížďky lodí na Vltavě. V 17:00 se uskuteční slavnostní odhalení speciální Axe sprchy, která se následně stane "pracovním působištěm" pro sexy Axe Bikini Girls. Program totiž naskytne přítomným pánům i možnost nadstandardní relaxace v podobě kompletního letního menu ( osprchování + namydlení + vysušení + navonění a profesionální masáž ).

 

Slavnostní zahájení proběhne za účasti úspěšné playmate a modelky Dominiky Masarošové a finalistky Miss ČR 2009 Romany Pavelkové, které se zúčastní i následující odpolední plážové zábavy. Celou akcí provází moderátor Miki Křen společně s Jakubem Kubou. Summer Music Selection Hits bude v průběhu celého odpoledne hrát DJ Mr. Ultrafino. Na akci je pozvána celá řada známých osobností.

 

!!!VSTUP ZDARMA!!!

 

Touto úvodní party na Smíchovské pláži bude oficiálně nastartována AXE INSTINCT BEACH POINT TOUR 09, která v průběhu léta navštíví vybraných 24 lokalit těch nejlepších pláží a koupání v Čechách a na Slovensku. Každá Axe Instinct Beach Point Party přináší speciální překvapení pro všechny. Chybět nebude skvělá muzika, cocktaily a dobroty, program plný plážových her a soutěží o ceny, super zábava a relaxace.

Nenechte si ujít maximální luxus na vybraných plážích od Axe Instinct !









Kontakty

www.axe.cz

Termíny