DO ZOBÁKU

Volný čas

Věděli jste, že mají mravenci sladkou až oříškovou chuť? Že někteří červi chutnají jako smažené brambory a housenky soumračníků jako škvarky? Staňte se součástí exotické kulinářské show a poznejte chuť a vůní netradičních surovin. Ing. Marie Borkovcová, spoluautorka knihy Kuchyně hmyzem zpestřená, vás je v rámci multižánrového festivalu „Do zobáku“ naučí používat v kuchyni a poradí, kde všechny tyto komodity v našich podmínkách sehnat. 

 

Kromě vaření z hmyzu, těšit se můžete například na cvrčky na másle, vás čeká módní přehlídka nebo kapely Vložte kočku či Sunflower Caravan. 

 

Akce se koná 22. března v pražském klubu Pilot. Výtěžek z akce putuje na projekt Poksai ZOO Liberec, tedy záchranu pěvce sojkovce dvoubarvého na Sumatře!

 

 

Tuto akci vám přináší Gastronaut.cz.









Termíny