Mlýnec rozšiřuje nedělní roast také na sobotu

Volný čas

Tři druhy pečeného masa, ryby, saláty, roastbeefy a domácí dezerty, tak vypadá vyhlášený nedělní roast v restauraci Mlýnec, od 18. ledna nově podávaný také v sobotu.

Mezi tradiční pokrmy víkendových roastů v Mlýnci patří telecí kýta, zvěřina či krůtí prsa v lahodných omáčkách, roastbeef a grilované nebo zauzené ryby. Přílohou jsou čerstvé saláty nebo pečené brambory a na závěr originální domácí dezerty.

Nealko nápoje, jako například čerstvý pomerančový džus, mohou hosté konzumovat v neomezeném množství. K Mlýnci  samozřejmě patří vybraná vína a sekty, stejně jako ke všem restauracím Zátiší Group. Cena na osobu je 890 Kč a zahrnuje předkrm, hlavní chod, dezert a pití.

Po příchodu jsou hosté uvítání sklenkou Sherry nebo sektu Chateau Radyně.  Využít mohou i terasu, kde je gastronomický zážitek umocněn fenomenálním výhledem na historickou Prahu. Pro nejmenší je připraven dětský koutek. Děti do šesti let mají vstup zdarma, od šesti do 12 let mají slevu 50 procent. 

Nedělní roast je tradice pocházející z Velké Británie, při které se schází rodina a přátelé ke společnému obědu. Postupně se rozšířila i do jiných zemí a pořádá se i v jiné dny než v neděli. Způsob přípravy pokrmů je založen na kombinacích pečeného masa, pečených brambor, sezónní zeleniny a dezertů.









Kontakty

www.mlynec.cz

Termíny