MIG 21 | RYBIČKY 48 | WOHNOUT | UDG

Hudba, pop, rock, punk, world music
Letní parket Výrava bude v roce 2019 začínat již svou 22. sezónu. Jak už je dobrým zvykem, vystoupí ve Výravě známé skupiny a interpreti jako je Škwor, Divokej Bill, Mig 21, Wohnout, Dymytry, Mirai, Lenny, Jelen. Většinu z nich už lze považovat za stálice programu Letního parketu. V letošní sezóně zde poprvé vystoupí Janek Ledecký, Peter Nagy, Debbi, Pokáč či David Stypka.
Akcí, která otevře letošní sezónu, bude rovnou festival Traktor Open Air dne 11. května.

Na návštěvníky zde čeká nově zrekonstruovaná hospoda U Hrubých. Velkou opravou a rozšířením prošlo také sociální zařízení. Po rekonstrukci je i přilehlá komunikace.
Další novinkou, která na hosty čeká, je možnost platit v hospodě platební kartou.
Jako vždy je návštěvníkům umožněno bezplatné parkování na louce u Letního parketu. Stejně jako každý rok jsou zdarma zajištěny svozové a rozvozové autobusy. Koncerty na Letním parketu doprovázejí čtyři velkoplošné projekce. K dispozici je široká nabídka občerstvení. Čepují se tři druhy piva: Radegast 10, 12 a Pilsner Urquell. Návštěvníci si mohou pochutnat na klobásách, dát si steak, bramboráčky atd.

Připraveny jsou také akce s vodkou Finlandia a bourbonem Jack Daniels.

Letos měl ve Výravě znovu vystoupit Dan Nekonečný, který nás však v březnu náhle opustil. Na jeho pozitivní energii a velkou show budeme vzpomínat.








Termíny