Postmodern Jukebox

Hudba
POSTMODERN JUKEBOX JE ZPĚT! NA PODZIM ZAVÍTÁ DO BRNA!
POSTMODERN JUKEBOX VYRÁŽÍ NA VELKÉ TURNÉ POJMENOVANÉM WELCOME TO THE TWENTIES 2.0 TOUR
Postmodern Jukebox, asi jediné nadčasové hudební seskupení, ohlašuje na rok 2019 velké světové turné. Jak uvádí Scott Bradlee, tvůrce projektu Postmodern Jukebox, cílem turné je připravit svět na nové desetiletí, které jak Scott doufá, bude návratem ke stylovosti a řemeslné zručnosti, jež je typická pro hudbu minulých generací. Turné pojmenované Welcome To The Twenties 2.0 Tour zavítá do téměř 250 měst po celém světě a nabídne opět naprosto ojedinělé představení.
„Při tvorbě konceptu Postmoderní Jukebox určeného pro turné pracujeme na párování správného talentu se správným materiálem a budujeme jedinečný a úžasný zážitek pro fanoušky Postmoderního Jukeboxu,“ říká Bradlee. "Připravte se na nejsmyslnější party ve stylu dvacátých let po vzoru Velkého Gatsbyho."
Postmoderní Jukebox (PMJ), který založil Bradlee v roce 2009, je jedním z nejpopulárnějších projektů posledních let. Jeho doprovodná videa mají na YouTube více než miliardu zhlédnutí, jejich klipy sleduje 3,5 milionu odběratelů a na Facebooku se mohou pyšnit více než 1,7 milionem fanoušků. V uplynulé polovině dekády PMJ vystupoval po celém světě a odehrál stovky vyprodaných vystoupení na šesti kontinentech. Se svým vystoupením se dostali i do oblíbené show Good Morning America, se svými songy atakoval nejvyšší příčky iTunes a Billboard charts a mezi jejich fanoušky patří i přední celebrity z celého světa.
I v České republice má Postmodern Jukebox velkou základnu fanoušků, což potvrdily nedávné vyprodané vystoupení v Praze. Nyní se toto výjimečné seskupení poprvé představí i v Brně.








Termíny