Dvojkoncert Turbo a Kern v Brně

Hudba

Dvojkoncert českých legend v Brně!

Čtvrtek  21.listopadu 2019 v brněnském Sono Centru bude patřit příznivcům české rockové muziky. Vystoupí zde totiž dvě léty prověřené skupiny – Turbo a Kern. Do Sono Centra se vracejí po velkém úspěchu na podzim 2018, na němž Kerni oslavili 40 let své existence.

Kapely se na české hudební scéně pohybují od počátku 80. let a jejich tvorbu ovlivnili poprockoví velikáni té doby. V Brně odehrají strhující koncerty, na nichž nebudou chybět všechny největší hity obou skupin.

Skupina Turbo v současnosti vystupuje s mírně obměněným playlistem, v němž ale nemohou chybět nesmrtelné stálice typu Láska z pasáží, Díky já jdu dál, Hráč a Chtěl jsem mít.  Aktuálně kapelu tvoří: Míra Chrástka (zpěv, kytara), Jirka Lang (bicí, zpěv), Petr „Bob“ Šťastný (baskytara, vokál) a Martina Laula vystřídal Karel Mecner (klávesy, vokály).

Pro pětičlennou formaci Kern byl rok 2018 rokem jubilejním a oslavili to nejen četnými koncerty, ale také vydáním CD Quadraginta. Vzdali tím hold nejen fanouškům, ale i celé plejádě skvělých muzikantů, kteří Kernem prošli. Začátkem roku vystřídala na postu basové kytary pracovně vytíženého Romana Kupčíka první žena v historii Kernu Iva Pospíšilová. Koncem roku 2018 z kapely odešel z kapely Karel Vodička a nahradil jej Stanislav Fric.

Nenechte si ujít tento večer plný známých písní těchto populárních kapel!

Předprodej Ticketmaster a Goout

Pozvěte své přátele na Facebooku





Účinkují

Turbo, Kern





Termíny