Kurz Průvodce cestovního ruchu

Kurzy, vzdělání, konference


Rozsah oprávnění: Kurz směřuje ke zkoušce Průvodce cestovního ruchu PK 65 021 N. Zkouška PK "Průvodce cestovního ruchu", 65-021-N je nejvyšší možný stupeň kvalifikace průvodce v souladu s legislativou Evropské unie. Tato zkouška platí v rámci EU v rozsahu současně platné legislativy jednotlivých zemí EU (na konkrétní podmínky jednotlivých zemí je se vždy informovat).
S touto zkouškou můžete pracovat jak v domácím, tak i zahraničním cestovním ruchu-to znamená provázet jak tuzemské, tak i zahraniční turisty na území České republiky i do zahraničí.
Také získáte odznak vydávaný TYRKYS, školou kultury podnikání v cestovním ruchu "TOURIST GUIDE".

Tento kurz je vhodný i pro mimopražské účastníky a budoucí průvodce, kteří nemají zájem provádět na území hl. města Prahy (např. chcete doprovázet naše turisty pouze do zahraničí).
Přednášíme přístupnou a poutavou formou. U většiny přednášek je mluvené slovo lektora provázeno obrazovou projekcí. Díky zapojení sluchu i zraku je přednáška názornější, zajímavější a hlavně si více a lépe zapamatujete.

Cena kurzu : 5 500 Kč obsahuje vlastní kurzovné a studijní materiály na CD. Cena kurzu nezahrnuje cenu zkoušky, neboť vykonání zkoušky záleží zcela na vůli posluchače. Neabsolvujete-li zkoušky, upozorňujeme, že nevydáváme samostatné osvědčení o absolvování kurzu. Cena kurzu nezahrnuje cenu odborné a jazykové zkoušky, neboť vykonání zkoušky záleží zcela na vůli posluchače.

PRO VÍCE INFORMACÍ K AKTUÁLNÍM TERMÍNŮM, NAS NEVÁHEJTE KONTAKTOVAT NA TEL. ČÍSLE 224 916 485 NEBO EMAILEM kurzy@tyrkys.cz









Termíny