PEČENÍ S UNICEF VE ZLATÉM JABLKU

Volný čas, Pro děti

Tradičním charitativním projektem, který se koná během Zlín Film Festivalu ve zlínském Zlatém jablku je Pečení s Unicef. Letos se uskuteční v úterý 28. května od 14:00 do 17:00 hodin a ani tentokrát zde nebudou chybět hvězdní festivaloví hosté.    

Koblihy, koláče, záviny, preclíky, perníčky a další laskominy pečou spřízněné pekárny, restaurace a dobrovolníci, aby podpořili programy UNICEF na pomoc dětem, které se ocitly v krizové situaci. Kolemjdoucí si za libovolnou částku mohou vybrat to, co je láká. Výtěžek je věnován na podporu konkrétního programu, například očkování, boj s dětskou podvýživou, zajištění pitné vody, vzdělání a ochrana dětí, nebo na pomoc dětem.

Akce se vždy aktivně účastní známá osobnost z oblasti kultury či sportu. Společně s dobrovolníky nejen nabízí slané a sladké dobroty, ale také informuje o tom, co UNICEF dělá a proč je tato pomoc potřeba.

V minulosti se Pečení pro Unicef ve Zlatém jablku zúčastnila například slovenská herečka Vica Kerekes, Klára Issová, Dana Morávková, Martin Dejdar, Roman Vojtek a řada dalších.

 









Kontakty

www.zlinfest.cz

Termíny