FM CITY FEST 2019

Volný čas, Hudba

Nachystali jsme si pro Vás ne jeden, ale rovnou dva dny nabité skvělou hudbou, pestrým doprovodným programem, soutěžemi a afterparty. Samozřejmě k tomu nebude chybět ani široký výběr jídla a pití, které si budete moci vychutnat v naší relax zóně. Překvapí Vás kompletní změna a rozšíření areálu FM CITY FESTU přibližně o 3000 m2. A to už je pořádný kus místa, co myslíte? Hlavní program je připraven na jedné menší a dvou výrazně větších scénách, které budou disponovat nejmodernějšími LED obrazovkami a světelnými efekty.

A teď to nejlepší… Společně s námi Vás přivítají hvězdy českého a slovenského hudebního průmyslu! A jelikož máme 3 stage, headlineři FM CITY FESTU budou tedy rovnou tři!

Zkrátka ať už hledáte cokoli, na FM CITY FESTU to stoprocentně najdete. Tak už neváhejte a nenechte si ujít tenhle víkendový nářez plný zábavy s přáteli, letního počasí a skvělých zážitků. 

 





Účinkují

Popovou kapelu Mandrage není potřeba dlouze představovat, přece jen, kdo by neznal hity jako „Hledá se žena“, „Šrouby a matice“ nebo „Františkovy lázně“.

David Koller, rockový zpěvák, skladatel a bubeník, který jeznámý především jako lídr skupiny Lucie, je stálící české bigbítové scény. A nejenže zazní songy z jeho vlastní tvorby, už teď Vám můžeme prozradit, že uslyšíte i pár hitů právě od skupiny Lucie.

Frýdecko-místecká skupina Mirai je nám všem moc dobře známá. V posledním roce slaví jeden úspěch za druhým a jejich písně slyšíme odevšad. A stejně jako loni, i letos nám předvedou nezapomenutelnou show. Takže kdo tipoval, že jsou dalším headlinerem FM CITY FESTU, má pravdu!

 

To ale není ani zdaleka vše. Můžete se těšit také na pardubické uskupení Vypsaná FixaMichala Hrůzu a kapelu HrůzyEmmu Smetanu, frýdecko-místeckého rodáka Davida StypkuRobina MoodaLight and LoveJakuba DěkanaPokáčeHanka z kapely Atmo Music, PSH nebo třeba slovenskou rockovou stálici Horkýže Slíže či slovenského rappera Majka Spirita.

 





Termíny