Michelinský šéfkuchař představí V Zátiší mallorskou kuchyni

Volný čas

Tomeu Caldentey, první mallorský šéfkuchař, který za své kreace získal v roce 2004 michelinskou hvězdu, představí v restauraci V Zátiší svoji národní kuchyni.

 

Hosté se s ním zde mohou osobně setkat a ochutnat jeho pokrmy od 6. do 8. listopadu. Pětichodové menu doprovodí unikátní mallorská vína.

Tomeu Caldentey půsoví v restauraci Es Molí d´en Bou a připravuje tradiční mallorskou kuchyni v osobitém moderním hávu.

 

Mallorské menu V Zátiší:

  • Lanýž z chobotnice, silný houbový vývar
  • Specialita restaurace - kachní a vepřový "Canelón"
  • Tapioca risotto s lesními houbami
  • Ensaimada - malorský sladký dort s tradiční Sobrasadou (mallorská vepřová specialita)

 

Stálým kreativním šéfkuchařem V Zátiší je od letošního srpna světoběžník Petr Kunc, který sbíral zkušenosti v mnoha špičkových světových podnicích. Vařil například v restauraci Gordona Ramsaye v Londýně, na akci pro Eltona Johna nebo pro Buckinghamský palác.









Kontakty

www.vzatisi.cz

Termíny