Sedmička slaví 50 let - RÁNY TĚLA (cz), GUN DREAMS (cz)

Hudba, electronica
Sedmička letos slaví 50. výročí od založení. U té příležitosti se chystá speciální série koncertů, diskoték i divadel. Postupně budeme zveřejňovat akci za akcí, eso za esem, ze všech našich rukávů. Oslovujeme kapely, které v historii Sedmičky zanechaly mocný otisk. RÁNY TĚLA a GUN DREAMS jsou tedy jasnou volbou.

RÁNY TĚLA si skoro dovolujeme považovat za vlastní. Na Sedmičce hráli nespočetněkrát, speciálně v raných porevolučních dobách, jejich koncerty byli vždy mimořádné, designy propagace originální. Hudební škatulky se můžou jít bodnout. Post Punk Indie? Psychedelic Disco? Industrial Country Blues? Dream Drama? Od všeho trochu? Jsou to Rány Těla. Kultovní záležitost, pro nás pocta a velké potěšení zároveň.

GUN DREAMS pardubická synth rock legenda. Kapela, která se u nás v devadesátkách zjevovala jako originální a démonický přízrak tenkrát začínající fúze elektronické hudby a tanečních rytmů, s příchutí gothic post punku. Moimir Papalescu zpátky na Strahově, to je přímo electro shock! Yes! Těšíme se převelice.

https://www.facebook.com/rany.tela/
https://bandzone.cz/gundreams








Termíny