Pivo a Rock

Hudba, rock'n'roll, hard rock, punk, heavy, acoustic, rock
12:00 Aušuš
Na sobotní budíček jsme vybrali kapelu, jejichž CD se příznačně jmenují “Sud je můj osud” a “pivo je lék”. takže šup po pátku z pelechu, klobásu k obědu a zvolna začít ochutnávky od desítek. Den bude dlooouhej.

14:30 Jiří Schmitzer
Že to není Rock? No není… ALE! Je to pivo! Vždyť tenhle pán je snad nejslavnější sládek a výčepní v republice. Kdo by neznal Pepina a nebo Hájenku. A teď řekněte prdel…řekněte to!

15:30 Sifon
A kdo přišel až teď, zazpívá mu Sifon “Jdeme na pivo!” Sifon Rock! Hrají od 70tých let. Opravdu nevíme, co bysme tu napsali o kapele, která už u vás na vsi v kulturáku hrála, když děda chodil do Škodovky a táta do školy.

17:00 Katr
Plzeňská hard-rocková kapela hrající na scéně od roku 2002. Nejdříve pouze převzatou tvorbu. Roku 2010 vydal Katr CD již jen s vlastní muzikou. Za zmínku jistě stojí, že kapela předskakovala na koncertě bývalého frontmana Iron Maiden Blaze Bayleyho, který si s Katrem zazpíval jednu z nejvýznamnějších skladeb Ironů The Trooper.

18:00 Odyssea
Někdy si vzpomeň, to nebyl ztracenej čas. Doufáme, že si to budete říkat i po Pivo&Rock. A kdybyste si nemohli vzpomenout, tak foťte, pak to naskočí. A neztraťte telefon. Odyssea je další z klasik hrající od 70tých let. A jsou to taky Plzeňáci! Když budete na konci pořádně řvát a holky házet kalhotky, jistě zahrají i něco navíc.

20:00 Zvlášný Škola
Modrá a bílá! To známe v Plzni všichni. Kapela se dala dohromady už v roce 1992. První album (prodáno 10tis kusů!!) se jmenovalo “Na české záchytce”, takže užijte Zvlášku a trošku přibrzděte, ať tam opravdu neskončíte. 22:00 Visací Zámek A Visáčema to celé uzamkneme. Nebudeme tu o kapele psát vůbec nic, protože to je známka punku!

Více zde: https://www.pivoarock.cz/program/
© Pivo&Rock








Termíny