Nadoraz Live 2019

Hudba

O akci
O kapele

„Ve víně je pravda, v pivu síla ji unést“ – toto životní moudro se prolíná všemi skladbami NADORAZu. Časem se prokázalo, že právě na koncertech NADORAZu, se jeho platnost ještě násobí a umocňuje hodně vysokým exponentem.

Bezmála čtyřicetiletá existence kapely začala účastí na Portách (opakovaně účast na celostátní přehlídce v Plzni, včetně koncertů na slavném Lochotíně). Původně folkové sdružení postupně obléká dixielandový kabát (Petera kupuje a učí se na kornet). Kapela hraje po celém území republiky a postupně se stává ozdobou všech velkých hudebních přehlídek. Základem metalového dixíku, či dixielandového punku je tradičně humor, recese. V historii skupiny jsou tři CD. Pivní hlad je nahrávka živého koncertu na LP. Natvrdo a Už máme basy piva koupený jsou studiové nahrávky.

Základem hudební tvorby celé kapely je humor a recese. Kapela vystupuje po celém území naší republiky a má i zahraniční zkušenosti (Rakousko, Německo, Polsko a Slovensko). Kromě koncertování se kapela také účastní hudebních festivalů, na kterých získala i mnohá ocenění – několikanásobný laureát Smiřického hrnce, výherce Olomouckého tvarůžku atd., NADORAZ natočil také několik televizních pořadů s ČT-Brno.

Na všech akcích je NADORAZ považován za katalyzátor humoru a dobré nálady. V poslední době jste mohli NADORAZ slyšet na Trnkobraní ve Vizovicích, Folkovém Kvítku na Konopišti, Loštickém Tvarůžku, Smiřickém Hrnci, Porcinkuli v Hostinném atd.








Termíny