Vražda v Ankh-Morporku

Volný čas

Statečný dobrodruhu!
Povoláváme tě do služby v Ankh-Morporské městké hlídce, kam jsi se jako dobrovolník přihlásil. Veškeří členové hlídky byli patriciem odvoláni k policejní akci v horách Beraní hlavy, ve městě zůstal jen kapitán Elánius a několik členů hlídky. Ankh-Morporské podsvětí a spousta dalších podnikavých obyvatel vycítilo svou šanci a navíc byla právě teď spáchána ta podivná vražda v hostinci u Mazaného trolla! Tvým nelehkým úkolem bude pomoci hlídce v pátrání po vrahovi a vrátit Ankh-Morpork na tu správnou cestu práva a pořádku (nebo alespoň co nejblíže této cesty).
Záleží na Tvé ochotě si hrát a detektivním nadání, co se vlastně v Ankh-Morporku stane, a jaký díl čaje a sušenek si z porce hlídky ukrojíš.
Nejen k zábavám bude vyžadováno přiměřené oblečení. Pro ty, kteří nemají ponětí o současné Ankh-Morporské módě, pošleme některé naše návrhy na vkusné a moderní oblečení. Holky si mohou samozřejmě ušít i šaty (i když za doopravdy sexy jsou v hlídce pokládány drátěné košile a pancíře! :-) ).
Část dne (5 hodin) denně budeme pomáhat na hradě (pomoc při zdění, přemísťování stavebního materiálu, krumpáč, lopata, kolečko, srp a kopřivy ... dost tvrdá práce. Pokud přijde archeolog, tak jedna skupinka mu bude pomáhat s prací, ale opět je k ní potřeba krumpáč, lopata, kolečko...) Práce je částečně placená, ale peněz za práci není mnoho, proto veškeré peníze z ní připadnou na jídlo (chutná, zdravá a výživná strava dobrodruha :-) ).
Čas mimo práci bude vyplněn různými hrami ( a .... Zbytek programu bychom si zatím nechali jako malé tajemství a překvapení :-)
Hrad Lukov je nádherná zřícenina (v Hostýnských vrších, okres Zlín. Vařit budeme v malém hospodářském stavení na kamnech (ze společně vybraných peněz a peněz, co dostaneme za práci). Voda na místě bohužel není a musíme ji vozit (či za trest nosit) z 1km vzdálené vesnice (do kopce!). Z hradu stojí torzo západního paláce, ve kterém se dá spát, ale za pěkných nocích je lépe spát pod hvězdným nebem nebo ve velkém stanu, který bude postaven na nádvoří. Máme tu opravdu zálesácké podmínky, prostě středověk!
Na hradě je hodně prašno a prachu se nelze vyhnout.





Účinkují

Na všechny odvážlivce se těší:
Celá současné osazenstvo Ankh-Morporské hlídky ... Rosťa, Ája, Luděk, Tygr, Víťa, Dráče, Lucia a další





Termíny