Putování za indiány - Kód Navajo

Výstava, Volný čas, Pro děti

Druhý májový svátek uprostřed týdne se parádně hodí na nějaký výlet. Už víte, kam se vydáte? A co takhle vydat se rovnou na Divoký západ? Už neváhejte a přijeďte do West Parku! Je pro vás připravena spousta zábavy, her a dovedností z Divokého západu. Tentokrát se ale kromě jiného zaměříme i na novější historii USA a seznámíme se s indiány kmene Navajo, kteří významně pomohli zvrátit průběh 2. světové války.

Co vás čeká:

Nahlédnete do nezkreslené historie osidlování amerického západu. Stanete se na chvíli indiánem, kovbojem nebo zlatokopem a vyzkoušíte si jejich život na vlastní kůži! Naučíte se střílet z luku, házet tomahawkem, rýžovat zlato, lovit mustangy nebo házet lasem. Můžete se stát pomocníkem našeho šerifa a vyfotit se s ním v jeho voze nebo ochutnat speciality z Divokého západu.

Představíme si národ Navajů, povíme si něco o jejich životě, ukážeme si nádherné šperky, jejichž výrobou je tento národ proslulý a také se zaměříme na jejich unikátní působení v armádě Spojených států během 2. světové války. Společně si pak zahrajeme na indiánské vojáky a ve velké šifrovací soutěži vyluštíme zakódovaný vzkaz! Vítězové budou samozřejmě odměněni.

Připravili jsme pro vás také muzejní expozice obohacené o celou řadu autentických exponátů dovezených z USA a spoustu zábavných aktivit.

Komentované prohlídky muzea proběhnou  ve 12:00, 14:00 a 16:00 hodin.

Těšíme se na vás!









Kontakty

www.westpark.cz

Termíny