Bellevue láká na severoatlantickou tresku a telecí svíčkovou

Volný čas

Pražská restaurace Bellevue nabízí špičkovou mezinárodní kuchyni, kterou si hosté vychutnají v elegantním prostředí, obklopeni moderním designem. Restaurant je proslulý kulinářským uměním šéfkuchaře Petra Bureše, jehož speciality doporučuje Michelin 2012 a Tripadvisor.

 

Díky poloze na nábřeží Vltavy nabízí Bellevue také neopakovatelný výhled na Pražský hrad a Karlův most. V létě mohou hosté obdivovat krásy Prahy také při posezení na terase.

 

Výběr ze zářijového menu:

Mušle Svatého Jakuba, pyré ze sladké kukuřice,

Shiitake, hroznové víno a omáčka Kardinál

Víno: Bourgogne Chardonnay 2011, P. Colin

 

Severoatlantická divoká treska, koriandrové tagliatelle,

sezónní zelenina, maracuja - šampaňská omáčka

Víno: Rulandské šedé 2011, pozdní sběr, Robek

                       

Pečená telecí svíčková, pyré z kořenové zeleniny,

houbové fricasse, fazole, slanina, hříbková omáčka

Víno: Barbaresco 2009, Lorenzo Alutto, Piemonte









Termíny