Oskar Petr band & Marsyas

Hudba

vstupenky již v předprodeji, info na tel 608 555 091

Přední čeští muzikanti, částečně z nedávné sestavy Marsyas, v čele s hitmakerem non plus ultra Oskarem Petrem vyjíždí do Nové Paky na koncert věnovaný vzpomínce na legendární skupinu Marsyas.
Vzpomínkový koncert na legendární kapelu Marsyas  se uskuteční na půdě restaurace Novopacké sklepy v pátek 3.května od 20:00 hod.
Vstupenky již v předprodeji, vstupné 250 Korun, více info na tel.608 555 091

Oskar Petr ( zakladající člen skupiny Marsyas (autor a interpret m.j. evergreenu Zmrzlinář) a Jazz Q.  jako muzikant, který se vždy soustředil spíše na nekomerční sféru, paradoxně však složil mnoho nejpopulárnějších českých písní konce minulého století (Medvídek, Chci zas v tobě spát, Hříšná těla křídla motýlí, Zmrzlinář,…) Jeho umělecká a kulturní činnost je na tuzemské poměry ojedinělá. Skladatel, textař, zpěvák, fotograf, publicista, výtvarník, architekt interiérů, ale především skvělý hudebník a zpěvák s hlasem jako zvon… tím vším je Oskar Petr.





Účinkují

Dále Oskara Petra doprovodí mladší klávesista a kytarista Ondřej Fencl (m.j. 5P Luboše Pospíšila, trio s V. Mertou a J. Hrubým, atd.) Citlivě šlapající doprovod obstarají hudebníci Matěj Belko na baskytaru a vokály, Jakub Nývlt na bicí a Josef Štěpánek na elektrické kytary (m.j. spoluhráči Davida Kollera, Lenky Dusilové, Marty Kubišové, Radůzy, Lucie Bílé, Vlasty Redla …).





Termíny