Michael Patrick Kelly

Hudba, Rock & Pop, World music & Ethno, Folk & Country
Po vydání svého alba HUMAN a dvou velkých halových turné v roce 2015 odehraje Michael Patrick Kelly letos hrstku speciálních a exkluzivních klubových vystoupení. Tímto využívá příležitosti vědomě hrát pro menší publikum, aby mu mohl být ještě blíže.

Poslední album „HUMAN" patří k tomu nejvyzrálejšímu, co jste jen mohli v německém popu za několik posledních dekád slyšet. Michael Patrick Kelly poznal lidi a lidskost. 10 písní nahlíží do hloubky lidského srdce, truchlí po jeho utrpení, oslavují jeho sílu, následují jeho touhu a především v posluchači vyvolávají důvěru, která je tak upřímná, protože Michael Patrick všechy tyto pocity nosil dlouho v sobě. A ikdyž písně mají tyto nadčasové hloubky, jde stále o popovou hudbu, která překypuje svou silou a upřímně a kompaktně posluchače zaskočí, až je hned poznat, že se bude hrát často v rádiu, bude vyčnívat a udrží se dlouhou dobu. Zřídkakdy se moudrost spojuje s moderním rytmem a rytmus s takovým moudrem.
Klubové koncerty toto léto budou mít opravdu správný říz, takže člověk se může jen těšit. A je opravdu na co. Bude to rock'n'roll!

Michael Patrick Kelly přijíždí poprvé sólově do Prahy a po několika letech tak Kelly fanoušci zažijí ten "pravý koncertový pocit z koncertu na stání". Místa k sezení tedy nebudou k dispozici, což je na druhou stranu výhodou, kdy si všichni mohou užít naplno ten pravý pop-rockový zážitek a zatančit si na své oblíbené songy.








Termíny