Víkendový kurz kreslení pravou mozkovou hemisférou 23.-24. 3. 2019

Volný čas, Pro děti, Kurzy, vzdělání, konference

Vždy jste snili o tom, že vezmete do ruky tužku a budete kreslit? Přijďte k nám, u nás se to zaručeně naučíte. Díky cvičením na otvírání pravé mozkové hemisféry, která je centrem kreativity a potlačení levé hemisféry, která je logická, analytická a kritická, dokážete po víkendu stráveném u nás vidět a kreslit bez jakýchkoliv předchozích kreslířských zkušeností. Tento kurz je zaměřen na zvládnutí techniky kresby portrétu dle předlohy.

Termín tohoto kurzu je poslední do června 2019. Nevyužité poukazy mohou být po domluvě (při nemožnosti se termínu zúčastnit) prodlouženy do podzimu 2019.

Kurz trvá 2 dny, začínáme v sobotu  v 10 hodin, trvat bude do cca 16 hodin, pokračovat bude pak v neděli také od 10 hodin, konec bude dle dokončení děl účastníků.

Maximální počet kurzistů: 8

Komu je kurz kreslení pravou mozkovou hemisférou určen?
Každému od 13-ti do 100 let, kdo touží objevovat nové věci, vzdělávat se, probudit a objevit svou kreativitu, nebo se jen naučit odpočívat a splnit si dávné sny, stát se umělcem.

Co s sebou na kurz? Fotografii portrétu formátu A4 – k dispozici budou fotografie slavných osobností, pokud byste si rádi přinesli fotografii vlastní, prosím napište nám a rádi vám vysvětlíme, jak má fotografie vypadat :). Vhodné je volné oblečení, ve kterém se budete cítit příjemně.

V ceně kurzu jsou zahrnuty veškeré pomůcky a materiál.

Kurzem Vás provede lektorka Zuzka.









Termíny