Kreyson memorial & Jerem.I

Hudba, heavy, melodic, progressive, metal
Kreyson Memorial představuje v letošním roce 2019 nový autorský program a bere si s sebou svého hosta kapelu Jerem.I.

KREYSON MEMORIAL
- zakládající členové pražské kapely Kreyson bubeník Robert Killer Vondrovic, kytarista Daniel Rohlik Krob a bývalý člen kytarista Radek Reddy Kroc, připravili v rámci Kreyson Memorial Tour 2017 obnovený koncertní program.
Bylo to 25. let kdy naposledy živě zazněl koncertní program k desce Anděl na útěku (1992).
Staronovou sestavu nazvanou Kreyson Memorial doplnili zpěvák Petr "Doldy" Dolének, basista Stanislav Jokiel a klávesista Marek Svoboda.

Program složený z písní vydaných na albu Anděl na útěku byl tak pro dlouholeté fanoušky připomínkou starých časů, těm mladým pak představil tvorbu kapely v době, kdy prožívala období své velké slávy.

JEREM.I
- první krůčky autorské dvojice Jiří Remo (exTitanic) a Georgi Enchev (Georgen, Titanic) k seskupení bandu byly učiněny na jaře 2015. Výběrovým sítem o pozici baskytara uspěl a nástroje se ujal výborný Pepa Kedláček (Secret, J.A.M.P., Sillage). Tehdy ještě tým tvořil hráč na bicí s darem „od pánaboha“ Josef Cigánek, bohužel jeho hráčská vytíženost neumožnila na projektu Jerem.I pokračovat.
Tohoto postu se záhy zodpovědně ujal bývalý kolega z Titanic Miloň Nahodil (Sax, exTitanic).
V roce 2016 kapela vydává první malé album pod názvem „Vol.1“, které je v krátkém čase vyprodáno, a se svým Official music video „Jack In The Box“ vyhrávají Czechparádu na TV Rebel. Následují koncerty: hudební festival Rock Heart se skupinou Helloween.








Termíny