Pipes and Pints ✻ Prague Conspiracy pod Sněžkou

Hudba

Únor končí, ale zima pokračuje a na KlonDiku zahrají punkrokové Pipes and Pints a jejich skotské dudy.

19:00 open door
20:00 Prague Conspiracy
21:30 Pipes and Pints

Pipes and Pints ( cz / irl) - rock'n'roll with highland bagpipes

Kapela Pipes and Pints se vrací na klubová podia v plné síle a lepší formě než kdy dříve. Letní festivalový návrat nenechal nikoho na pochybách, že jízda v divokém stylu bude pokračovat. Z kluků sálá nová energie, pohoda a dobrá nálada. Přijďte pustit páru, zahulákat si a načerpat pozitivní energii do chladných zimních dní na jeden z nejočekávanějších koncertů této sezóny.

Všichni si přijdou na své se setem obsahujícím mix starších hitů, nových singlů vydaných během tohoto roku i úplně nové věci z připravovaného alba. Chybět nebude ani poslední mohykán - The Gael.

Evropské turné k návratu kapely na podia pokračuje ještě několika zastávkami v ČR až do poloviny dubna 2019, proložené koncerty v Německu, Francii, Španělsku, Švýcarsku a Polsku.

Nové singly z roku 2018 na Spotify: http://bit.ly/spotify_pipesandpints_singles_2018

PRAGUE CONSPIRACY

Party animals Prague Conspiracy se vrací po roce a půl za volant svý rock‘n‘rollový Káry. Anetu vystřídala na postu zpěvačky Anna a ke Kubovi se na levé křídlo přidal kytarista Cibi. Kromě personálních změn přichází smečka z Vršovic ještě s jednou novinkou. Tou budou zatím tři nové songy v rodném jazyce, které vyjdou začátkem roku. I když sami tvrdí, že čeština k rocku nepatří, po diskusích s fanoušky to vzali jako výzvu a vrhli se na rodný jazyk jako čmelák na sladkou bliznu. Hudebně však zůstanou věrni punk rocku s lidskou tváří. Ať už to znamená cokoliv.

Konkrétní časy začátku koncertu zde upřesníme ⏰.
Na webu KlonDiku běží online předprodej.

http://www.klondikeklub.cz/html/predprodej.php


Tištěné vstupenky jsou k dispozici na čerpací stanici KM Prona v Peci pod Sněžkou, CRAFT coffee a music bar KlonDike.

Sleduj nás a Drž Pec





Účinkují

Pipes and Pints ✻ Prague Conspiracy




Termíny