Kolín v Plamenech 2019

Hudba, death, metal, rock'n'roll, soul, grind
Kolín v Plamenech, který se uskuteční 3.5.2019 v kolínském Baru Pod Hodinama je již druhý svého jména, tak si pojďme představitm, co že nás to vlastně čeká za spolky.

Jako první představíme bandu s neskutečně energetickým vystoupením, velmi dobře známou kolínským fans. Tato banda je mimo jiné pořadatele festivalu Týnecký Mazec.

ELYSIUM
FB: https://www.facebook.com/elysiumcz/?ref=br_rs
YOUTUBE: https://youtu.be/fn8M3fMHl2o


Jako další, nejstabilnější partu každoročního Tour v Plamenech, v roce 2018 byli součástí line-upu SYMBOLIC Open Air Festivalu ve Třech Dvorech. Nikdy mě nepřestane bavit jejich unikátní zvuk plynové bomby perfektně zakomponovaný do jejich hudby. Dámy a pánové, přivítejme

BAD VICTIM
FB: https://www.facebook.com/Bad-Victim-405408212832478/?ref=br_rs
YOUTUBE: https://www.youtube.com/watch?v=G9PClNiak0M&feature=youtu.be


Death-Grindová pumelice, již loni byli součástí Tour v Plamenech a myslíme, že se chytili velice dobře. Jejich posledního CD se ujali Immortal Souls Productions a kluci to teď valí do světa horem spodem. Skvělé vystoupení, super nářez, pro fanouška velice příjemné :-) To jsou náchodští

DEWDROP
FB: https://www.facebook.com/dewdropmetal/
YOUTUBE: https://www.youtube.com/watch?v=ANFtDCfkb4o


Poslední v představení, o to větší prdel. Rock'n'Rollová smršť v pojetí pohádkových skladeb doplněná o pohádkové oblečky. Tahle banda vystoupí v rámci Tour v Plamenech letos poprvé, nicméně na kolínsku to není žádná neznámá. Již participovali v rámci SYMBOLIC Open Air Festivalu v roce 2017 a je složená ze jmen, které byste rozhodně na naší hudební scéně těžko nehledali.
Poslední kapelou tohoto večírku je brněnská

YBCA
FB: https://www.facebook.com/Ybca-282222244939/
YOUTUBE: https://www.youtube.com/watch?v=PfvaWvXvNp4BANDZONE:


Datum: 3.5.2019
Místo: Bar Pod Hodinama
Adresa: Legerova 68, Kolín








Termíny