Trautenberkova 13

Sport

Pivní běhy jsou zcela nový a ojedinělý seriál 3 závodů v běhu, který oslovuje milovníky běhu, krásné přírody i dobrého piva a dokazuje, že doběhnout “na jedno” se opravdu vyplatí! Seriál zavítá do vybraných pivovarů a pohostí závodníky nejen parádním běžeckým závodem v přírodě, ale nabídne netradiční podívanou do výroben, hal, skladů a dalších běžně nepřístupných částí pivovaru a potěší ochutnávkou tradičního piva, a to jak na občerstvovačkách na trase, tak i před startem a v cíli!

Nejrychlejší závodník si samozřejmě vyběhne hned celý SUD, a tak vezte, že se opravdu vyplatí běžet! Každý ze závodů nabízí jednu trasu, a to na vzdálenost rovnu stupni místního piva.

Výjimečnost jednotlivých závodů i celého seriálu je zaručena! Celou sérii tak účastníci mohou pojmout jako tour po vybraných pivovarech a seznámení se s nimi, ale i jako ostrý běžecký seriál s vyhlášením nejlepšího pivního běžce celé série!

Doprovodné závody dětí rozběhnou každý závodní den. Tyto závody hostí lev Alex a všechny děti registrované online na nich mají startovné ZDARMA. Pro děti je připraven také zábavný sportovní doprovodný program (půjčení šlapacích kár, koloběžek, taneční show a další) na každé ze zastávek celé série.









Termíny