Kurz kresby akvarelovými pastelkami

Volný čas, Pro děti, Kurzy, vzdělání, konference

Srdečně Vás zveme na jednodenní kurz malování akvarelovými pastelkami.

Akvarelové pastelky jsou jedno z mála medií, které jsou tzv. 2v1, tedy nemusíte kupovat zvlášť pastelky a vodové barvy. Díky akvarelovým pastelkám dosáhnete ve svých obrazech jak přesnost kresebného prostředku, tak lehkost a volnost malby akvarelem. Skvěle kombinují techniku kresby pastelkami a malby akvarelem a spojují tak dva různé světy a tvoří nový prostor, kde se z barevných tahů díky štětci a vodě stávají plochy s plynulými přechody a jemnými barvami.

My vás s tímto médiem seznámíme a naučíme pracovat na našem víkendovém kurzu, naučíme vás, jak plně využít potenciál akvarelových pastelek. Ukážeme si, které materiály jsou pro práci s ním vhodné a kterých se máte vyvarovat.

Základní informace o kurzu a cenách:

Kurz je vhodný i pro úplné začátečníky.  Začneme v sobotu  v 10 hodin a budeme končit cca v 17 hodin, záleží na šikovnosti účastníků, cílem je dílo dokončit.
Cena kurzu je 850 ,-. V ceně kurzu je zahrnuta krabička akvarelových pastelek – 24 ks, kterou si po skončení kurzu odnesete domů.

Počet účastníků kurzu je omezen na 8, abychom se vám mohli maximálně věnovat.

Na kurz:

Nadšení, hravost a ochotu objevit nové možnosti práce s pastelkami. Vhodné je volné oblečení, ve kterém se budete cítit příjemně.









Termíny