Slow-food-menu s Ivanem Vodochodským

Volný čas, Kurzy, vzdělání, konference

Dovolujeme si Vás pozvat na komponovaný program s Ivanem Vodochodským, který s týmem kuchařů Hotelu Pavlov připravil 6ti chodové menu. Sommeliér z Vinařství Reisten pan Václav Šmach představí
ke každému chodu vybrané víno.

MENU:

AMUSE BOUCHE
Sang Real Sekt Brut Classique

MLÉČNÉ TELECÍ S BRZLÍKEM A FOIE GRAS
MAIDENBURG Pinot Gris 2011, pozdní sběr, polosladké

CAPUCCINO Z MEDVĚDÍHO ČESNEKU, KŘEPELČÍ VAJÍČKO A RAČÍ OCÁSEK
MAIDENBURG Pinot Blanc 2007, pozdní sběr, polosladké

POHOŘELICKÝ CANDÁT, CHŘESTOVÉ RAGŮ, RIESLINGOVÁ PĚNA
Riesling 2011, pozdní sběr, suché

JARNÍ KUKUŘIČNÉ KUŘÁTKO, CELEROVÉ VELOUTÉ, SMRŽE
MAIDENBURG Sauvignon 2011, pozdní sběr, suché

VARIACE Z MLADÉHO JEHNĚTE A JARNÍ ZELENINY
MAIDENBURG Merlot 2007, pozdní sběr, suché

FONDANT Z ČOKOLÁDY JORDIS, JAHODOVÝ SORBET
Riesling 2008 Rotesmantel, výběr z hroznů, sladké

 

Harmonogram dne:

od 14.30 do 16.00 hod - prohlídka sklepa vinařství Reisten s ochutnávkou sklepních vín a výkladem vinaře

od 18.00 do 22.00 hod - Komponovaný Slow-food-dinner s Ivanem Vodochodským a víny vinařství Reisten

 

Cena programu:

Cena kompletního programu včetně odpolední návštěvy sklepa a večerního 6ti chodového menu s vybraným vínem ke každému chodu je 1.490 Kč/osobu.

 

Ubytování:

Cena ubytování v Hotelu Pavlov dle typu zvoleného pokoje (viz aktuální ceník - http://www.hotelpavlov.cz/cenik.html)

Rezervace e-mailem na recepce@hotelpavlov.cz, elektronicky ZDE, případně další informace na tel.: 519 324 246.

Na těchto kontaktech si můžete zajistit ubytování nejen v Hotelu Pavlov, ale také v nově provozovaných apartmánech v areálu Pálavské vinohrady .

Těšíme se na Vás

Váš tým Hotelu Pavlov, Vinařství Reisten a

Ivan Vodochodský





Účinkují

Hotel Pavlov, Ivan Vodochodský, vinařství Reisten





Termíny