THE PIER /ita + alphones > 19.1. < Anděl, Plzeň

Hudba

Místní Borci uvádějí>

Tak trochu na poslední chvíli se přiřítí Italskej uragán nesoucí domy, lodě a jméno The Pier. 19.1. v Anděl Music Baru, což zaručuje ten nej zvuk v Plzni! No a aby klukům nebylo smutno, zahraje před nimi skoro místní kapela alphones z Brna hrající drum & bass & bass!

..Dej si klip: https://www.youtube.com/watch?v=jzqDGO3uGag
a pak třeba víc infa a písní:

THE PIER /ita
alternative / indie / math rock
https://thepier314.bandcamp.com/

Tahle trojka z Italské Molfetty rozzáří úsměv nejednomu matikáři a neodradí ani zapřísáhlý zastánce zpěvu v kapelách. Je to hodně hravý a nejnovější deska z roku 2018 sází nápad jeden za druhým, což rozhoupe i ty co nepatří do prvních dvou zacílených kategorií. Nejlepší bude přesvědčit se ale naživo, protože kapel co si zahráli třeba na Sziget festivalu či v roce 2019 zahraní na Eurosonicu v Plzni moc nepořádáme.A zvykejte si na to, že toho moc podobných v nejbližší době nebude páč co si budeme povídat, akcí je kolem až aš. Pro fanoušky Tera Melos, Foals, Jean Jean, Tubelord, Battles.

Jo a tady zbrusunová deska Dead Reckoning pokud nemáš
spotifaj> https://soundcloud.com/faro-records/sets/the-pier-dead-reckoning/

ALPHONES
drum / bass / bass / sem / tam / math
https://alphones.bandcamp.com/

om, time columns, the kandinsky effect, kayo dot, swans, tangled thoughts of leaving, king crimson, jakob, dunaj, kochlea, sonzich, superego kid, nachttante, inheritance, červen, safety first, depakine chrono maj napsaný ve vlivech kluci z Brna hrající instrumentální rock v různorodých mutacích se zárodky ve výše zmíněných kapelách a kapelkách. Dvě basy k bicím v Plzni poprvé a možná budou i obrázky. Dobré, že?

https://www.youtube.com/watch?v=By2gOdy9Jyg
https://www.youtube.com/watch?v=bnVAf6oqIlY

Kdy: 19.1.
Kde: Anděl music Bar

Program:

20:00 - alphones
21:45 - The Pier

https://www.facebook.com/events/359267024886300/

 









Termíny