Dopolední kurz kresby

Volný čas, Kurzy, vzdělání, konference

Máte čas spíše v dopoledních hodinách? 

Srdečně Vás zveme do dopoledního kurzu kreslení, který mohou absolvovat jak úplní začátečníci tak pokročilejší. Kurz je vhodný i pro seniory.

 

Společně s Claudií si během těchto lekcí osvojíte znalosti práce nejen s tužkou a uhlem, ale i jinými médii. Budeme zkoušet různé materiály a témata (zátiší, kresbu dle předlohy). Díky malé skupině se Claudie může věnovat každému účastníkovy dle jeho potřeb a stupně pokročilosti.

Komu je kurz určen?

Všem, kteří chtějí získat základy kresby, nebo si své znalosti a dovednosti více prohloubit, odreagovat se, odpočinout si od každodenních povinností, získat nové znalosti.

Základní informace o kurzu a cenách:

Kurz zahrnuje 19 lekcí po 2 hodinách. Bude probíhat každé uterý od 10 do 12 hodin. Začínáme 5. února 2019 a poslední lekce bude 11. června 2019. Do kurzu je možné naskočit i v jeho průběhu nebo na jednotlivé lekce (cena jednotlivé lekce je 230 Kč, přihlášení je možné na email info@malujemespolu.cz nebo na telefoním čísle 732 356 691).

Cena za 19 lekcí je 3600 Kč.

V ceně je zahrnut základní materiál jako tužky, gumy, papíry, úhly, pastelky po celou dobu kurzu aj. v závislosti na plánu výuky .

Maximální počet účastníků v kurzu je 8.

Kurzem Vás provede naše lektorka Claudie.









Termíny