WWW Neurobeat s novým albem --v-- Cooltour

Hudba, experimental, electronica
http://cooltourova.cz/program/www/

Když v 90. letech vydali své první album, doslova odpálili bombu! A v lednu odpálí tahle kapela celý Cooltour s novou deskou Neutopíš se dvakrát v téže řece! Elektronika, perkuse a často až dadaisticky odzbrojující texty – to je jen lehký předkrm sobotní smrště.
Začali v divokých devadesátkách jako parta rapujících sprejerů. Nebáli se šlápnout do jakéhokoli vosího hnízda. Pak se ovšem, krátce po nabídce natočit album, rozešli.

V roce 2006 se znovuzrodili s debutem Neurobeat, který všechny překvapil. Ve svých textech přestalo WWW „fakovat“ nejen společnost sídliště, ale vlastně úplně každého. Texty si s posluchači hráli jako slavní dadaisté a blížili se tak výsostné poezii.

Na novince Neutopíš se dvakrát v téže řece se kapela drží svého osobitého, výrazně elektronického zvuku, klade důraz na perkuse a také výrazných textů – dalo by se tedy říct: klasika, protože po celou svou dráhu si WWW drželi vysoký standard. Přesto je novinka o krok dál. A to v ještě hlubším ponoru, především v textech.

Josef Rauvolf

Vstupenky na naše akce je možné zakoupit prostřednictvím portálu GoOut, prostřednictvím portálu ostravainfo!!! a také na všech pobočkách ostravainfo!!! centra.

Vstupné:

v předprodeji:
základní vstupné: 240Kč
na místě: 290Kč








Termíny