Rodinná letní dovolená v Čechách s programem pro děti

Volný čas, Pro děti

Užijte si pohodovou letní dovolenou s dětmi v rodinném hotýlku v Kašperských Horách na Šumavě, kde je vše pod jednou střechou. Herna, překrásná zahrada a programy pro děti, výborné jídlo od našeho francouzského kuchaře Cyrila.

V našem rodinném komplexu Nebespán café & apartments nabízíme špičkové služby pro dovolenou s dětmi, při které si odpočinou i rodiče...  Máme totiž pro Vaše děti spoustu příležitostí k zábavě, a tak určitě najdete chvilku klidu i pro Vás.

I pro letošní prázdniny a letní dovolenou 2014 jsme připravili bezva program pro děti v našem dětském klubu Horálek. Děti se pobaví se svými vrstevníky každé odpoledne od pondělí do čtvrtka. Celým programem je bude provázet skřítek Horálek, který jim bude za splněné úkoly dávat horálkovské mince. Mince si pak můžou vyměnit za různé (i zdravé!) dobroty v naší cukrárně!
Zajímavé aktivity budou přichystány i pro rodiče - pravidelné cvičení pilates a jógy, tipy na nejhezčí výlety po Šumavě s promítáním fotek, a jako zlatý hřeb kurz pečení nebo vaření (budeme střídat) pro dospělé. Již tradičně nebude chybět ani večerní stezka odvahy, tentokrát v novém kabátě.
Za pohodovou letní dovolenou  na úrovni nemusíte jezdit daleko, ale můžete si ji užít v Čechách!

Všechny potřebné informace i podrobný program najdete na našem webu. Těšíme se na Vás na Šumavě!

 









Termíny