Martina Kolníková: Beseda o Petrohradu s průvodcem

Volný čas, Turistika

Krásy Petrohradu poznáte s Martinou Kolníkovou

Na cestování ji vždy lákalo poznání historie dané země, nasávání místní atmosféry a pozorování každodenního ruchu v ulicích. Seznámí vás s bouřlivými ruskými dějinami, pomůže pochopit ruskou povahu a naladí vás na bohatou kuchyni… Průvodkyně Martina Kolníková vám prozradí vše o Petrohradu a navrch přidá zajímavosti ze zákulisí zájezdů i užitečné rady na cestu.

„V každé zemi, kterou jsem navštívila, mě něco okouzlilo a teď to mohu předat dál,“ říká průvodkyně cestovní kanceláře Radynacestu Martina Kolníková.

Rady na cestu
Na začátku byla myšlenka plnit cestovatelské sny. Dnes máme pobočky ve dvou městech, šest let zkušeností a na šestnáct stovek odjetých zájezdů, a to číslo pořád stoupá. Především jsme to ale pořád my – nadšenci na cestách, posedlí zajímavostmi, experti na autentické zážitky, zkušení poradci, skvělí průvodci..., zkrátka praví cestovatelé. Najdete nás na www.radynacestu.cz.

Rezervujte si místo na webových stránkách www.knihcentrum-ostrava.cz/rezervace. Upozornění – 15 minut před začátkem akce rezervace propadají, dostavte se prosím včas!









Termíny