Benjaming's Clan + Deliwery v Baronce

Hudba, punk, folk, rock
Opět Vás srdečně zveme do legendárního klubu Baronka!
Zahrají kapely Benjaming's Clan a Deliwery. Bude to energická smršť tak si to s námi přijďte užít!

Benjaming's Clan
Benjaming's Clan je kapela hrající celtic pop rock pocházející z Podkrkonoší a to přesněji z Petříkovic u Trutnova. Kapela vznikla v roce 2013 jako pokračování rodinné kapely Benjaming band, jejíž zrod je oficiálně počítán od roku 2002 a kde spolu hráli otec a tři synové.

Začátkem roku 2013 Benjaming Band ukončil svou činnost a kapela přibrala další hudebníky. Tímto se otevřela nová éra kapely a ta s sebou přinesla jak změnu osazenstva, tak změnu nástrojového obsazení a zjemnění hudebního stylu z celtic punku na muziku s více folkovými prvky a větší melodičností. Jelikož si ale kapela prošla desetiletou punkovou cestou její písně zůstávají i nadále charakteristicky ironické, emotivní a hlavně nabité spoustou pozitivní energie, která neurazí drsného motorkáře ani hudebního fajnšmekra. Kapela v repertoáru stále zanechala pecky jako: Bohové na hrad, Americké popelníky nebo Švihák, které udělají radost i zarputilým punkovým fanouškům.

Část osazenstva Benjaming's Clan jsou multiinstrumentalisté a proto má kapela celkem pestré nástrojové obsazení. Mezi hlavní nástroje které Clan využívá patří: skotské dudy, banjo, trumpeta, mandolína, akordeon, irské fujary, housle, klávesy a samozřejmě bicí nástroje, kytara a basová kytara.

Více na:
www.benjamingsclan.com/
www.facebook.com/BenjamingsClan
www.instagram.com/benjamings_clan/
bandzone.cz/bclan
www.youtube.com/user/benjamingsclan
spoti.fi/2lKBbNh

Deliwery
Jsme pětičlenná kapela hrající svižný punkrock se saxofonem a příčnou flétnou okořeněný vlivy ska, trochu world music a kapelami typu The Offspring, No Relax a La Fraction.

Více na:
www.deliwery.cz/
www.facebook.com/deliwery.punk/
www.instagram.com/deliwery.punk/
bandzone.cz/deliwery
www.youtube.com/channel/UCk-prBKC0D2iJ90zKJsJI6g
open.spotify.com/artist/490B24pEYcP5Pikwt2mib5?autoplay=true&v=A








Termíny