Front Line Fest "II"

Hudba, melodic, death
Po dlouhých dvou letech se s VANGUARD opět vracíme na Melodku s druhým pokračováním našeho "FLF", na kterém konečně pokřtíme svoji dlouho připravovanou druhou desku!

Kdo jsme a co že je to za kapely❓

➡L3CTER⬅ electro/metal
Kapela se více než tři roky rodila v myslích několika hudebníku z polského Krakova, aby na začátku roku 2018 konečně spatřila světlo světa. Jak jejich název napoví, tématicky jsou inspirováni těmi nejvýraznějšími zápornými hrdiny pop-culture a dle jejich slov: "The music we create is a mix of heavy guitar sounds which hit you like Tyler Durden in Fight Club, rumbling bass sounds which make your stomach feels akin to having a conversation with doctor Lecter, electronics and drums taken straight from the twisted mind of Joker, and the vocals which connect everything by telling stories which could have been told by any of those characters."
https://www.facebook.com/Lect3r.band/

➡ETERNAL DAMNATION⬅ black metal
S počátkem formování v roce 2016 jde o nejmladší kapelu večera a koncert bude zároveň také jejich premiérovým živým vystoupením. Svou muzikou se vrací ke kořenům žánru s inspirací především v druhé vlně severského blackmetalu. Syrový zvuk a styl v moderním kabátě zvěčnili na letos vydaném třískladbovém demu a na akci kromě dosavadní i nové tvorby zazní také některé legendární skladby tohoto žánru.
https://www.facebook.com/eternaldamnationband/
https://eternaldamnation666.bandcamp.com
https://www.youtube.com/watch?v=j72QHTz-dTk

➡EMBRACE THE DARKNESS⬅ melodic death/doom metal
Kapela kterou v Brně nemusíme dlouze představovat - přátele ve zbrani, v alkoholu, ve společné tour a mnoha koncertech a také vítězové Spark Fresh Blood snoubící deathmetalovou syrovost s melancholickými doomovými melodiemi a tóny houslí. Těšit se prý můžeme na minimálně jednu novou skladbu a tradičně skvělý živý výstup !
https://www.facebook.com/EmbraceTD/
https://embracethedarkness.bandcamp.com/
https://www.youtube.com/channel/UCSYe8NxP0Mkk7YUps0SQxoA

➡VANGUARD⬅ melodic death metal
Po více jak třech letech pouštíme do světa druhé album, které na domovské Melodce hodláme pokřtít jak se patří. Pro tuto příležitost jsme kromě řady nových skladeb - které živě zazní úplně poprvé - připravili také úplně nový živý set a možná nějaké to překvápko !
https://www.facebook.com/vanguardbandofficialpage/
https://vanguardofficial.bandcamp.com/
https://www.youtube.com/channel/UCKkjASbCt2NrRYXBj03ludg
???? DOORS: 19:30 ????
????START: 20:00????
????VSTUP: 120,-????








Termíny