Předjarní detoxikace a posílení imunity

Kurzy, vzdělání, konference

Co má společného detoxikace, odkyselení organismu a imunita? Jsou detoxikace a odkyselení mýty, nebo skutečné procesy v našem organismu, v určitých tělesných orgánech, které mají vliv na náš zdravotní stav a které probíhají správně pouze tehdy, když se ve svém jídelníčku soustředíme na určité živiny nebo naopak vynecháváme jiné, škodlivé látky? A v jakých konkrétních potravinách se tyto živiny nebo škodlivé látky nacházejí?

V kurzu o délce 180 minut se zaměříme na tato témata:

  • co je to detoxikace, v čem nám může pomoci

  • představení modelu čtyřfázové detoxikace

  • orgány podílející na detoxikaci, správná péče o ně

  • co jíst pro odkyselení (zásadotvorné potraviny)

  • vliv zdravotního stavu střev na celkové zdraví

  • prebiotika a probiotika

  • živiny důležité pro zvýšení imunity

  • tipy pro boj proti virózám a předjarní únavě

  • jogurty na českém trhu

V průběhu kurzu bude prostor pro vaše dotazy a náměty.

Každý účastník obdrží písemné materiály s přehledem probíraných témat.

 Těšíme se na Vás!





Účinkují

Lektorka: Bc. Lenka Kavalířová, certifikovaná výživová poradkyně





Termíny