Slow-food-menu s Ivanem Vodochodským

Volný čas

sobota 9.února 2013
Hotel Pavlov

Dovolujeme si Vás pozvat na komponovaný program s Ivanem Vodochodským,
který s týmem kuchařů Hotelu Pavlov
připravil 5ti chodové menu.
Sommeliér z Vinařství Reisten pan Václav Šmach
představí ke každému chodu dvě vína
a Vy určíte, které se nejlépe snoubí s předloženým pokrmem.

Menu:

Amuse bouche

Sekt Brut nature

Variace z lososa

Sauvignon Blanc Maidenburg 2011 / Riesling VOC 2011

Trio z domácího králíka

Chardonnay Maidenburg 2011 / Pinot Blanc Maidenburg 2007

Dušené hovězí žebro v cideru s jablky a řapíkatým celerem

Pinot Blanc Classic 2011 / Sauvignon Blanc Classic 2011

Amuse bouche

Dančí hřbet s kaštany a rakytníkem

Merlot 2007 / Pinot Noir 2008

Pošírovaná hruška s bramborovou pěnou, vanilkou a domácí hruškovou zmrzlinou

Riesling Rotesmantel 2006 / Gewurztraminer (Tramín Červený) Maidenburg 2011

 

Harmonogram dne:

od 14.30 do 16.00 hod - prohlídka sklepa vinařství Reisten s ochutnávkou sklepních vín a výkladem vinaře

od 18.00 do 22.00 hod - Komponovaný Slow-food-dinner s Ivanem Vodochodským a víny vinařství Reisten

 

Cena programu:

Cena kompletního programu včetně odpolední návštěvy sklepa a večerního 5ti chodového menu s vybranými víny ke každému chodu je 1.490 Kč/osobu.

 

Ubytování:

Cena ubytování v Hotelu Pavlov dle typu zvoleného pokoje (viz aktuální ceník - http://www.hotelpavlov.cz/cenik.html ) s mimořádnou 30% slevou pro účastníky akce!

Rezervace e-mailem na recepce@hotelpavlov.cz, případně další informace na tel.: 519 324 246.

Na těchto kontaktech si můžete zajistit ubytování nejen v Hotelu Pavlov, ale také v nově provozovaných apartmánech v areálu Pálavské vinohrady .

Těšíme se na Vás

Váš tým Hotelu Pavlov, Vinařství Reisten a

Ivan Vodochodský

 

Hotel Pavlov

Klentnická ulice 174

692 01 Pavlov u Mikulova

+420 519 324 246

info@hotelpavlov.cz

www.hotelpavlov.cz

 





Účinkují

Ivan Vodochodský, Vinařství Reisten, Hotel Pavlov





Termíny