Italská kuchyně - 5 na sebe navazujícících kurzů

Volný čas, Kurzy, vzdělání, konference
Italská kuchyně v 5 lekcích -  to je další NOVINKA V CHEFPRADE pro všechny příznivce chutné, rychlé, zdravé ...no prostě výtečné  italské kuchyně za speciální cenu   5 900,- Kč.

Během 5 večerů v  na sebe navazujících kurzech se naučíte připravovat více než 20 italských pokrmů a dezertů. 

Italská kuchyně je považována za jednu z nejlepších na světě. Naleznete v ní různé druhy mas, ryb i zeleniny na spoustu způsobů. Víte, že Itálie se pyšní více než 400 druhy těstovin? A kdo by neznal pizzu?

Můžete se těšit  na pokrmy jednotlivých regionů jako je Toskánsko,Veneto, Abruzzo, Kalábrie, Sicílie či Sardinie. Setkáte se s jídly, které již možná znáte, ale také s těmi nepříliš známými, ale tolik typickými pro daný kraj. 

Poslední kurz bude slavnostním vyvrcholením snažení všech účastníků a budou si moci pozvat jednoho svého hosta a pochválit se tak svým kuchařským uměním.  

Délka jedné lekce cca 3,5 hod., začátek série - únor 2013. 

Rezervujte si všech 5 kurzů pomocí prvního formuláře formuláře vpravo!

Bonusy: 

- Certifikát o absolutoriu 

- Přípitek na uvítanou zdarma

- Na kurz lze jednou poslat náhradníka

Rezervujte si pomocí prvního formuláře vpravo. 

Menu: 

-                     Kurz I. Veneto a Lamborgie

-                     Carne Cruda Alla Albese /tatarský biftek s lanýžovým olejem/ Lamborgie

-                     Risotto Nero / černé rizoto se sépiemi/ Veneto

-                     Gnocchi

-                     Gnocchi con Salsiccia e Ricotta / gnocchi se salsicou a ricottou/ Veneto

-                     Panna Cotta /smetanový dezert s malinami/ Lamborgie

 

-                     Kurz II.Toskánsko a Marche

-                     Crespelle Alla Fiorentina / palačinky po Florentsku se špenátem a ricottou/ Toskánsko

-                     Zuppa Di Funghni / houbová polévka/

-                     Filetto Alla Rossini / Hovězí meailonky Rossini/ Marsche

-                     Bruschetta / opečený chléb s rajčaty/

 

-                     Kurz III. Lazio  a  Abruzzo

-                     Pasta Spaghetti

-                     Saltimbocca Alla Roma / Telecí řízky po římsku/ Lazio

-                     Spaghetti Aglio, Olio E Peperoncino / Špagety na česneku, olivový olej a feferonky/Abruzzo

-                     Spaghetti Alla Carbonara / Špagety po Uhlířsku /

-                     Miele E Ricotta – Dolce / Ricottový nákyp s medem/ Lazio

 

-                     Kurz IV. Puglie a Kalábrie

-                     Tiella Di verduree / zelenina zapečená s brambory/ Puglie

-                     Cozze gratinate / zapékané slávky / Puglie

-                     Parmigiana Di Melanzane Alla Calabrese / Lilky opékané po Kalábrijsku/ Kalabrie

-                     Pitta chleba

-                     Meloun Cantalupo al Marsala / žlutý meloun s marsalou/

-                    Kurz V. Sicílie a Sardinie

-                     Culingionis / sardinské ravioli plněné sýrem a mátou a šafránem/ Sardínie

-                     Cassola / rybí kotlík / Sardinie

-                     Caponata /opékané lilky s rajčaty a olivami / Sicílie

-                     Insalata de Finochio ed arance / pomerančový salát s fenyklem a ořechy/ Sicílie

-                     Carta Da Musica / chlebové placky/ Sardinie









Termíny