Lochovické kejkle

Divadlo, Volný čas, Hudba, Pro děti

<!-- /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} @page Section1 {size:612.0pt 792.0pt; margin:70.85pt 70.85pt 70.85pt 70.85pt; mso-header-margin:35.4pt; mso-footer-margin:35.4pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} -->

Dovolujeme si Vás pozvat na 3. ročník víkendového festivalu s názvem Lochovické kejkle, který se koná pod záštitou obce Lochovice a klubu Betlém.

 

Tato akce bude probíhat v Lochovicích (okres Beroun) v sobotu 13.6.2009 od 10:00 až do večerních hodin. Festival Lochovické kejkle je kulturně vzdělávací akcí pro děti, mládež, rodinu a širokou veřejnost. Zaměřuje se na rozvoj kulturněhistorického povědomí, obrazotvornosti a fantazie. Celým festivalem se prolíná středověká a fantasy tématika. V rámci festivalu bude možno shlédnout vystoupení historického šermu, lidová řemesla, divadelní vystoupení, hudební produkce, přednášky a další.

 

Výtěžek festivalu bude použit pro charitativní účely a rozvoj nízkoprahového klubu Betlém.

 

Festival je směrem od Prahy snadno dostupný po „plzeňské“ dálnici D5 s odbočkou na Příbram, popřípadě přímým vlakovým spojením (rychlíky Praha hl. nádraží - Březnice - České Budějovice).

 

Těšíme se na Vaši návštěvu!









Termíny