Petr Pan

Divadlo, Volný čas, Hudba, Pro děti

Derniéra vyprodaného představení taneční skupiny Pop Balet. Vydejte se s tanečním souborem Pop Balet na cestu plnou fantastických dobrodružství do Země Nezemě.

Abych mohl milovat život, musím milovat především sám sebe. Ne láskou sobeckou, ale bezmeznou a bezvýhradnou láskou malého dítěte. Malého dítěte, které se dívá na svět očima plnýma očekávání a srdcem rozechvělým nadšením z nových dobrodružství. Malého dítěte, které je pozoruhodné ve své radosti a září štěstím právě prožívaných okamžiků. Natáhněte ruku a dotkněte se příběhu, který Vám ukáže, jak důležité je nezapomínat na to, že v každém z nás je dítě, které věří, že víly existují...

Vydejte se s tanečním souborem Pop Balet na cestu plnou fantastických dobrodružství do Země Nezemě. Výpravné představení Petr Pan, plné velkolepých tanečních scén a dech beroucích okamžiků se odehraje 23. října 2017 v divácky oblíbeném divadle Hybernia. Představení pro celou rodinu vám zajistí dokonalý kulturní zážitek, na který budete dlouho vzpomínat.









Kontakty

www.popbalet.cz

Termíny