MONKEY BUSINESS: Twilight of Jesters? tour

Hudba

Po dvou letech vydali Monkey Business 23. února své šesté řadové album snázvem Twilight of Jesters? Nové album obsahuje 13 písní a jak je u Monkey zvykem, nechybí zajímaví hosté. Fanoušci se mohou těšit na osvědčený hlas Glenna Hughese (ex-Deep Purple, Black Sabbath) a nově se ve dvou skladbách představil Ashley Slater (Freak Power), dále hostovali rapper James Cole a Vlasta Třešňák.

Album bylo nahráno ve studiu Romana Holého a finální mastering svěřili Monkey Business rukám nejpovolanějším - Milesi Showellovi zlondýnského studia Metropolis.

Seznam interpretů, kterým Miles vytvořil finální zvuk, je opravdu úctyhodný.Od Depeche Mode přes Faithless, Fatboy Slima, Underworld a Groove Armadou nekonče.

Šestá deska Monkey Business nabízí výlet do nejskrytějších zákoutí lidského srdce. Skupina se citlivě noří do témat jako je konformismus, otázka viny a odpuštění, soucit, monogamie, revoluční změna systému, liposukce, stárnutí našich idolů a teoretická demogracie. To vše je podáno s příznačnou grácií - a navíc s elektronicko-psychedelickým espritem.

První videoklip k singlu Who Killed My Libido v režii Pavla Mrázka a Romana Holého je už hotový, v průběhu února natáčela skupina s Glennem Hughesem v Los Angeles druhý videoklip k písni Gumball.

Album je samozřejmě podpořeno koncertním turné po mnoha českých klubech, které Monkey Business zakončí 23.05.2009 v plzeňském Buena Vista Clubu.

Začátek koncertu je v21.00 hod. (klub otevřen pro veřejnost od 19.30 hod.), vstupné stojí v předprodeji 250,-- Kč, na místě v den konání 290,-- Kč. Pro všechny majitele tarifu BAV SE od T-Mobile je vstupné pouze 145,-- Kč.

 

Pokud chcete slyšet novinky zletošního alba Twilight of Jesters?, ale i osvědčené pecky téhle bezesporu nejlepší české kapely, neváhejte a přijďte do Buena Vista Clubu!

 





Účinkují

MONKEY BUSINESS





Termíny