Gastronomický večer

Volný čas

 

Labužníky a milovníky zážitkové gastronomie zveme na gastronomickou akci pod názvem "GASTRONOMICKÝ VEČER". Akce se koná druhého března 2013. v Sokolově. Akci zážitkové gastronomie pořádá pod názvem gastronomický večer Alan Remeš - ARZO a sdružení karlovarských šéfkuchařů "CHEF de SCHEF club a Střední škola živnostenská. Gastronomický večer je kocipován jako řízená degustace s pětichodovým menu a kvalitními víny. Vstupenky na tuto gastronomickou akci je nutné si objednat předem- Menu na téma "Zimní menu na zahřátí".

Jemné cibulové kapučíno s parmezánovým chipsem a máslovými houstičkami

Quincy (Sauvignon) – Joseph Mellot Krůtí balotýnka nadívaná kuřecí fáší s chilli vlákny, podávaná na lůžku ze zeleninky "Ratatoille"

Macon Villages – Domaine de Grande Caille Steak z čerstvého lososa lehce zauzený na bukové drti, servírovaný s hráškovém puré a pečenou brambůrkou Grenailes

Moulin-á-Vent Domaine Pardon Gratinovaný teplý vinný Sabayon s pečenými jablíčky na třtinovém cukru

Maury 1998

Gastronomický večer se bude konat 2. března 2013 od 19 hodin v příjemném prostředí objektu Střední živnostenské školy v Sokolově (ulice Karla Havlíčka Borovského, u hlavní pošty). Vstupenky je nutné si objednat předem. Menu na téma zimní menu na zahřátí.

Organizaci gastronomického večera připravil Alan Remeš Menu připraví šéfkuchaři karlovarských hotelů Lukáš Paluska a Jaroslav Václavek. Gastronomickým večerem provází a obsluhu sladí Alan Remeš Na přípravě a průběhu gastronomického večera se podílejí učni Střední živnostenské školy v Sokolově









Termíny