Gastronomický večer

Volný čas

 

Labužníky a milovníky zážitkové gastronomie zveme na gastronomickou akci pod názvem "GASTRONOMICKÝ VEČER". Akce se koná 24.11.2012 v Sokolově.   Akci pořádají Alan Remeš - A R Z O, Sdružení karlovarských šéfkuchařů CHEF de CHEF club a Střední škola živnostenská Sokolov.   MENU

Carpaccio z marinované červené řepy doplněné o křenové parfait v šunkovém kabátku a křupavý toustík.

Sauvignon-Semillon Xanadu estate Austrálie

Horké gaspacho podávané s noky ovčího sýra s pažitkou, sherry a řasami Wakame.

Riesling Charles Wantz Francie

 

Muscato d´Asti Rivetto

 

Gastronomický večer se bude konat 24.11.2012 od 19 hodin v příjemném prostředí objektu Střední živnostenské školy v Sokolově (ulice Karla Havlíčka Borovského 1267, u hlavní pošty). Vstupenky je nutné si objednat předem.

Organizaci gastronomického večera připravil Alan Remeš Menu připraví šéfkuchaři karlovarských hotelů Lukáš Paluska a Jaroslav Václavek. Večerem provází a obsluhu sladí Alan Remeš









Termíny