Lukáš Musil: Letecké katastrofy a jejich vyšetřování

Volný čas

Lukáš Musil bude vyšetřovat letecké katastrofy

Lukáš Musil je publicistou, pro nějž je letecká doprava nejen koníčkem, ale i povoláním. Zabývá se odbavením leteckého nákladu tzv. carga. Vystřídal různé pozice ve společnostech Menzies Aviation a Air France-KLM Cargo, dnes pracuje pro společnost R-BAG. Od roku 1999 provozuje internetové stránky zabývající se dopravními letadly.

Letecké katastrofy a jejich vyšetřování

Létání dopravními letadly je dnes běžnou záležitostí. Pro někoho je to rutina, pro jiného událost. Ale ruku na srdce – každého z nás během bezpečnostní instruktáže před startem někdy napadlo, co by se stalo, kdyby se letadlo zřítilo. Tento strach je naprosto přirozený a patří k lidské podstatě. A nic na tom nemění skutečnost, že létání je vůbec nejbezpečnějším druhem dopravy.

Kniha Letecké katastrofy je již druhým literárním počinem leteckého publicisty Lukáše Musila. Debutoval v roce 2016 titulem Encyklopedie dopravních letadel, mapující historii dopravního letectví od konce druhé světové války po současnost. Tentokrát se autor zaměřil na havárie, které k rozvoji letecké dopravy bohužel neodmyslitelně patří.

Využijte 20% slevu na vybraný titul uvedeného autora, platnou v den události. Sleva vám bude odečtena na pokladně při nákupu na prodejně v DOMĚ KNIHY Knihcentrum.cz. Nevztahuje se na nákup v e-shopu.

Rezervujte si místo na webových stránkách www.knihcentrum-ostrava.cz/rezervace. Upozornění – 15 minut před začátkem akce rezervace propadají, dostavte se prosím včas!





Účinkují

Lukáš Musil





Termíny