Romana Skálová a Dexter: Ze života Bulíka Pokračování Dexterových příběhů

Volný čas

Dexter a jeho panička se vrací do Domu knihy

Beseda a autogramiáda se spisovatelkou Romanou Skálovou, která se rozhodla popsat život svého čtyřnohého psího miláčka, anglického bulteriéra Dextera. Ten samozřejmě jako hlavní aktér knih nebude na besedě chybět.

Dexter je anglický bulteriér. Má úžasnou osobnost, je klaun a rád baví lidi. Umí být ale i velmi empatický a miluje lidi. Bulík je hlavním hrdinou knihy, která je napsaná tak, aby přesně vystihovala jeho povahu. V knize vypráví téměř o všem, co jej v životě potkává a vůbec se nebojí říct, co si doopravdy myslí. Vše podává s ironií a humorem.

Ze života Bulíka; Pokračování Dexterových příběhů

„Jsem zpátky, abych vám potvrdil, že moje předtucha se vyplnila. Já jsem vám říkal, že to bude ještě jízda, a měl jsem pravdu. Stalo se toho strašně moc, to mi snad ani neuvěříte. Utekl rok a mně přijde, jako by uteklo dalších dvě stě let, protože ten čas letí rychlostí Dextera běžícího pro kokino. Takže rychle, fakt hodně rychle. Staly se nám bullží věci, staly se nám taky špatné věci, ale člověk i pes se musí naučit, že to k životu patří.

Využijte 20% slevu na vybraný titul uvedeného autora, platnou v den události. Sleva vám bude odečtena na pokladně při nákupu na prodejně v DOMĚ KNIHY Knihcentrum.cz. Nevztahuje se na nákup v e-shopu.

Rezervujte si místo na webových stránkách www.knihcentrum-ostrava.cz/rezervace. Upozornění – 15 minut před začátkem akce rezervace propadají, dostavte se prosím včas!





Účinkují

Romana Skálová, Dexter





Termíny