Peter Minárik: Dieta pro diabetiky

Volný čas, Kurzy, vzdělání, konference

Peter Minárik poradí, jak na dietu nejen pro diabetiky

Doc. MUDr. Peter Minárik, Ph.D., MSc., je internista, geriatr a gastroenterolog. Několik let také studoval problematiku preventivní a klinické výživy a dietetiky. V posledních letech sleduje také vše, co se týká životosprávy a její souvislosti s lidským zdravím a chronickými chorobami. Nedávno se stal magistrem a docentem veřejného zdravotnictví.

V posledních letech se věnuje především problematice vztahu výživy, obezity a životního stylu ke zhoubným nádorům. Jeho hlavním profesionálním záměrem je hledání úlohy lékařů a farmaceutů při podpoře veřejného zdraví a prevenci chronických chorob, především právě onkologických onemocnění.

Dieta pro diabetiky

Kniha od známého gastroenterologa Petera Minárika, diabetoložky Barbory Zobokové a výživové poradkyně Evy Blaho je vítanou podporou pro pacienty trpící cukrovkou a jejich příbuzné, ale i pro další zájemce o dietní stravování. Vedle toho, že se čtenář seznámí s tím, jak vznikají diabetické obtíže a jakou úpravou životosprávy jim může diabetik předcházet, jsou součástí knihy příkladové jídelníčky, přehledové tabulky s výživovými a energetickými hodnotami a více než 100 dietních receptů na přípravu snídaní, polévek, jídel z masa a drůbeže, ryb, zeleninových jídel, příloh, salátů, dezertů a moučníků. Kniha je vybavena bohatou barevnou fotodokumentací.

Využijte 20% slevu na vybraný titul uvedeného autora, platnou v den události. Sleva vám bude odečtena na pokladně při nákupu na prodejně v DOMĚ KNIHY Knihcentrum.cz. Nevztahuje se na nákup v e-shopu.

Rezervujte si místo na webových stránkách www.knihcentrum-ostrava.cz/rezervace. Upozornění – 15 minut před začátkem akce rezervace propadají, dostavte se prosím včas!





Účinkují

Peter Minárik





Termíny