Víkend s vegetariánskou kuchyní - kurz vaření

Volný čas
Tento víkend vlastně vznikl na přání našich hostů, kterým zachutnala naše vegetariánská kuchyně. Bude zaměřen především na omáčky a polévky, ale dostaneme se i k některým hlavním chodům. Na vlastní kůži si vyzkoušíte petrželovou omáčku, rajskou bez mouky a rajčatovo-bazalkovou omáčku, z polévek vás pak čeká indický dál, oblíbená dýňová polévka a zeleninová na másle. Hlavní jídla, která si vyzkoušíte, si budete moci vybrat až na místě (dle zájmu většiny), ale do nabídky budou patřit takové dobrůtky jako veggie sekaná, indické kari nebo sushi. S sebou si přineste zástěru, ostrý nůž a prkénko na krájení. Víkend začíná v pátek večeří (18.00 hod.), ideální je přijet kolem 17.00 hod., a končí v neděli obědem. Kurz je vhodný pro vegetariány i nevegetariány. Cena je 3000 Kč (zahrnuje ubytování, plnou penzi, suroviny a lektora).









Termíny