Caravaning Brno 2018

Výstava, Volný čas, Sport, Turistika, Kurzy, vzdělání, konference

Na výstavišti v Brně se od 8. do 11. listopadu uskuteční přehlídka nejnovějších typů obytných automobilů a karavanů, doplňků, příslušenství i vybavení pro cestování. Konat se zde totiž bude další ročník veletrhu Caravaning Brno. Připraven je i zajímavý program pro cestovatele. Veletrh zkrátka nabídne vše, co je zapotřebí pro ideální cestování na čtyřech kolech.

 

Prémiové značky najdete v pavilonu F

Ty nejluxusnější expozice plné moderních obytných aut a karavanů jsou připraveny v pavilonu F, který je stejně jako vloni věnován prémiovým značkám. Připraveno bude to nejlepší od firem Blue Rent, Campingworld Neugebauer, Caravan Metropol, J.M. Trade, Mercedes-Benz Vans Česká republika či TOPTRADE. Těšit se tak můžete na značky Bürstner, Niesmann + Bischoff, Hymer, Carthago, Concorde, Frankia, Pilote, Le Voyageur a Phoenix.   

 

Desítky prodejců obytných aut a karavanů v pavilonu P

Plně obsazen bude i pavilon P, ve kterém najdete výběr toho nejlepšího od jednotlivých firem, včetně novinek pro nadcházející sezónu. Představí se zde například firmy Adria Karavany Morava, Adria Karavany Sedlčany, Blue Rent, Car-Star, Caravan Centre Moravia, Caravan Centrum Pardubice, FIBICH CampingCars, FINASO, HvCARAVANS, HYKRO, KaravanTravel.cz, KOBRAS, Kov Velim, Rinen či Turčan-Auto. Ze značek jmenujme třeba CARADO, LMC, Pössl, Westfalia, BENIMAR, Dethleffs, Giotti Line, Itineo, Rapido, Fendt, Sunlight, Ahorn, CI, Eura Mobil, RIMOR, Globecar, Frankia, Tanja Vans nebo Mobilveta. Jednoduše zde na jednom místě najdete kompletní nabídku, která je na trhu k dispozici.

 

Nechybí ani elektrokola

Mezi cestovateli jsou stále populárnější i elektrokola. Najdete je i na veletrhu Caravaning Brno, například na stánku Auto Kelly, kde zakoupíte a vyzkoušíte elektrokola a cyklodoplňky prověřené značky Easy Bike. Elektrokola představí na výstavišti i firmy GreenBike nebo Cyklospeciality. Na své si přijdou i příznivci elektrických koloběžek, jednokolek či skateboardů – k dispozici budou na stánku firmy ESIN.

 

Vyberte si z nabídky cestovatelského vybavení

Caravaning Brno nabídne bohatý sortiment cestovatelského vybavení. Ať už se jedná o stany, svítidla, kempingový nábytek či židle a křesla. Příslušenství výrobce Eurotrail najdete například na stánku Auto Moto Přikryl. Stany pořídíte u firmy APPEL TRADE. Na veletrhu zakoupíte i příslušenství přímo pro obytná auta a karavany. A jelikož veletrh je zároveň inspirací a zdrojem informací, dozvíte se zde, jaké jsou možnosti ubytování v tuzemských i zahraničních kempech. 

 

Doprovodný program – bezpečná jízda a zimní cestování

Letošní ročník veletrhu se ve svém programu zaměřuje na aktuální cestovatelská témata. Jedním z nich je bezpečná jízda s obytným vozem, na stánku Žena v autě.cz budou pro návštěvníky připraveny trenažery, simulátory, zajímavé workshopy, ale třeba i zajímavý program pro ženy. Své zkušenosti s obytným autem předá návštěvníkům veletrhu také známý cestovatel Jakub Moravec, který se zaměří na moderní trend v podobě zimního cestování. Zájemcům sdělí své zážitky z cestování po Skotsku, severním Norsku i Laponsku.

 

Technické poradenství

Na veletrhu se dozvíte i mnoho zajímavých informací díky přednáškám a praktickým ukázkám. Připravena jsou technická témata, která se zaměřují například na výběr a montáž vhodných doplňků do obytných aut či energetickou soběstačnost obytných aut. Dále se seznámíte s rozdíly mezi jednotlivými druhy obytných aut, možnostmi financování i s dopravními předpisy pro karavanisty v České republice i v zahraničí. Využít lze také individuální poradenství.

 

Nejvýhodnější je navštívit veletrh ve čtvrtek 8. listopadu, kdy je vstupné při zakoupení on-line jen 100 Kč. Více informací najdete na webových a facebookových stránkách, k on-line registraci využijte již nyní webové stránky www.caravaning-brno.cz.









Termíny