Aqualand Moravia přivítá saunové mistry ze tří zemí

Volný čas

Unikátní zážitek v podobě Mezinárodní noci saunových ceremoniálů nabídne svým návštěvníkům nejmodernější tuzemský aquapark Aqualand Moravia. Své umění zde totiž již 20. října předvedou saunoví mistři z tuzemska, Slovenska i Rakouska. Milovníci saunování si tak užijí noc plnou saunových rituálů pod vedením těch nejlepších z oboru.

Noc saunových ceremoniálů se stala mezi návštěvníky Aqualandu Moravia velice populární. Fanouškům saunování a wellness totiž umožňuje zažít oblíbené ceremoniály ve zcela novém rozměru. Už to, že akce začíná ve večerních hodinách, je pro návštěvníky něco nezvyklého. Program je totiž zahájen prvním ceremoniálem ve 21:30 a pokračuje až do jedné hodiny ranní,“ komentuje Tomáš Svoboda z Aqualandu Moravia, který se stal v roce 2017 nejnavštěvovanějším mimopražským turistickým cílem. Ceremoniály budou probíhat jak ve finské sauně, tak i formou peelingů v parní aroma sauně a v solné parní lázni.

Zatímco v minulosti se Noc saunových ceremoniálů nesla vždy v konkrétním tématu, letos vsadili organizátoři na mezinárodní zastoupení saunérů. „Kromě našich zkušených saunových mistrů budou své dovednosti prezentovat saunéři z velkých aquaparků ze Slovenska i Rakouska. Jsme rádi, že návštěvníci budou mít možnost porovnat, jak se k rituálům přistupuje v různých zemích,“ doplňuje Tomáš Svoboda. Aqualand Moravia přivítá saunéry z Bešeňové a AquaCity Poprad, ale i z rakouského Therme Laa an der Thaya.

Počet vstupenek na událost je omezen tak, aby si všichni zájemci přišli během ceremoniálů na své. Součástí každé vstupenky je navíc welcome drink a ovocné občerstvení. Kromě speciálních ceremoniálů pak mají všichni hosté možnost využít i další prostory wellness centra Forum Romanum s 24 saunami a procedurami včetně střešní vířivky Palava Pool, která nabízí vodu o teplotě 36 °C.









Termíny